Avslutning VT17

Nu är det dags att avsluta säsongen med äventyr!

Den 10:e juni är det dags att samlas på Kampsportens Hus kl. 13.00 för att åka till Dalsjö för att springa Tough Race-banan, och sedan har vi återsamling kl. 16.00 för att åka ut (och ner) till Äventyrsgruvan i Tuna-Hästberg! För uppdaterad info – håll koll på vår facebook-sida!

Följande information är bra att ha:

– Det är inga träningspass denna dag. MMA:n och Thaiboxningen är inställd.
– Man måste inte vara med på bägge evenemangen, utan det går bra att komma till Kampsportens Hus kl. 16.00 för att bara vara med på gruva/grillning.
– Meddela oss om din anmälan! Vi ska ju köpa in mat och måste rodda med bilar. Meddela endera i denna post, eller på listan som sitter på klubben om du är med på ena eller bägge evenemangen, och om du har specialkost, och har möjlighet att använda bil.

Hållpunkter:
1: Samling på Kampsportens Hus 13.00. Avfärd mot ToughRace-banan i Dalsjö (inte i Vika, utan den riktiga stora). Se till att ha bra kläder och skor, för vi vet inte om det enbart är hinder, eller om vi kommer att möta vatten och lera också…
2: Vi får instruktioner på plats och springer några varv på en kortversion av banan (ca 2km).
3: Åter till Kampsportens Hus för dusch/ombyte till varma/oömma kläder inför nedgången i Äventyrsgruvan. Det kommer att vara kallt! Temperaturen kommer ligga kring 0-4 grader varmt, och vi kommer att vara därnere hela kvällen, så se till att ha med bra kläder och skor.
4: Avfärd mot Äventyrsgruvan Tuna-Hästberg 16.00. Vi guidas runt i gruvan, och kan du bara använda en stege så bör du kunna fixa klättringen utan problem. Det finns diskussioner om att spela in filmklipp för klubbens räkning där nere senare i sommar, så vi kanske också kollar på lite lämpliga scenerier för att kunna filma något häftigt.
5: Grillning ca 18.00 nere i gruvan. Klubben bjuder på mat och dryck, men se till att meddela oss om specialkost. Ingen alkohol är tillåten i gruvan, bör tilläggas.
6: Hemfärd när vi hittar ut igen.

Välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.