Avslutning x 3

Sommarläge för våra träningspass inträder 4 juni. (Tisdagar & torsdagar 19.00-20.30) Men innan dess: TRE AVSLUTNINGAR!

Nr.1 – Boka in 1 juni för klubbens avslutningsevenemang!     CHECK!

Vi ska till Paintballparken i Gagnef för att i all ödmjukhet meja ned varandra under smärta(?) och skratt..! Vi samlas vid Kampsportens Hus 12.00, för att gemensamt åka till Sifferbo där startskottet går 13.00. Kostnaden är 90kr och då ingår 200 skott. Fler färgkulor går att köpa med hjälp av Swish. Äventyret är för de medlemmar som löst träningsavgift och tillhör vuxengrupperna. Gäller alla våra sektioner. Max 50 deltagare, och anmälan sker på lista på anslagstavlan i klubben, alternativt i korrekt facebookinlägg.

Efteråt så finns möjlighet till dusch och bastu när vi är tillbaka på klubben. På kvällen kommer säkert flera också att samlas för att kolla på UFC Stockholm, så där finns möjlighet att fortsätta kvällen i goda vänners lag.

 

Nr2 – Rulla och grilla 25 maj!     CHECK!

Alla som gillar BJJ träffas från 13.30 lördag 25 maj, för att rulla ett par pass (13.30-15.00 + 15.30-17.00) och sedan grilla ute i försommarvärmen! Klubben står för kylskåp, grillar och kol, och ni tar själva med det ni vill äta och dricka! Vi kommer även att ha en separat veg-grill för de som önskar. Även öppet för andra klubbar som vill umgås. Det går också utmärkt att bara komma på grillningen. Och bastun kommer att vara igång!
Initiativet kommer från BJJ-folket, men alla medlemmar från alla sektioner är givetvis inbjudna!

 

Nr3 – Barnavslutning     CHECK!

Finns också som ett separat inlägg här på hemsidan. Barnen graderar till nya bältesfärger 10.00 på lördag 25 maj, och äter sedan på tok för mycket sötsaker som klubben förser med..! Passa på att ta med mormor, farfar eller kusinerna, så att de får se vilka tekniker barnen lärt under terminen!

Varmt välkomna!
//Styrelse och instruktörer

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.