Fysträning för vuxna!

Vårens träning blir pandemi-anpassad!

Vår barn- och ungdomsträning ser ut som vanligt, men våra vuxenpass är kraftigt reducerade!

  • Alla normala vuxenpass är inställda. Istället erbjuder vi CoronaFys, vilket innebär maximalt 8 personer på vår träningsmatta (även om vårt beräknade maxantal är 26). Träningen är individuell och ingen kroppskontakt sker mellan de tränande. Träningen består av fysiska övningar anpassade för vår kampsportsträning. Vi använder oss av funktionell styrketräning, rörlighetsövningar och intervallövningar.
  • För att delta i vuxenpassen gäller först till kvarn, och man måste ha tillgång till vårt bokningssystem GymControl. Dit får man inloggning efter att man betalt vår medlemsavgift om 150kr/år, samt 600kr i träningsavgift som gäller för vårterminen. Dessa kan betalas direkt in på vårt bankgiro 5381-8803, alternativt via Swish 123-456 33 42. Glöm då inte att ange namn och personnummer på informationsraderna.
  • Första veckan, nu vecka 4 – så förväntar vi oss inte att ni hunnit få tillgång till inloggning ännu. Det som gäller denna vecka är att anmäla sig på vårt Instagraminlägg eller vårt Facebookinlägg som gäller passen. Först till kvarn får först mala, som sagt.
  • GymControl hittar du här: Öppet Schema. Det går ej att boka in sig utan användare.
  • Givetvis gäller att vanliga anpassningar för våra träningspass: Ingen deltar vid symtom, man har extremt noggrann hygien, och använder den handsprit vi har till förfogande. Vi använder inte duschutrymmena, och byter om hemma så långt det går. Vi tillåter heller inga besökande/åskådare under passen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.