Välkommen till Borlänge Kampsport!

Terminen är i full gång!

Träningarna pågår för fullt, men anpassat för Corona. Vår period för nybörjare är avslutad och är du intresserad av att börja träna så ber vi er att vänta till januari! Se mer information och Corona-restriktioner nedan i detta inlägg.

 

 

Komplett schema här!

Träning under Coronarestriktioner:

  • Tänk på att alltid hålla god hygien och ett avstånd till andra när träningen inte påbjuder det.
  • Om du har de minsta symtom till förkylning eller dåligt mående så får du inte träna, utan skall stanna hemma!
  • Vi kommer ej att ha utrustning för utlåning eller prova-på.
  • Vi undviker att ha dusch och omklädningsrum öppna, utan ombyte sker hemma eller utanför lokalen så långt det är möjligt.
  • Vi kommer att ha ett maxantal om 30 personer samtidigt på träningsmattan.
  • Träningspassen kortas 5 minuter i slutet för att vi ska hinna rengöra träningsmattorna.
  • Vi kommer ej att tillåta åskådare eller föräldrar som vistas i lokalen. Vänta istället i de publika utrymmena på nedervåningen.

Här finns mer information att tillgå kring kampsportsträning och Covid-19.

 

Du hittar oss på andra våningen i Kampsportens Hus! Som nybörjare behöver du bara ha med dig oömma kläder och en fylld vattenflaska, men många brukar passa på att ta med en kompis. Vi rekommenderar att du testar ALLA våra olika träningspass under två gratisveckor, för när du sedan betalar din träningssavgift så har du ju tillgång till alla träningsstilarna.
Kontaktperson: Andreas Åslin på 073-1806957. 

Sedan starten 1976 har vi på Kampsportens Hus drivit kampsporten framåt i Dalarna! Hos oss tränar vi Thaiboxning, Stand-up Striking, Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA, Ju-jutsu Kai, Submission Wrestling och Allstyle..!

Vi har träning över hela spektrat, från avancerad tävlingsnivå – till den enklaste grundnivån för nybörjare. De flesta är motionärer, men andra vill ha en tävlingskarriär! Vår yngsta medlem är 5 år, och vår äldsta är 76..! Av alla oss 200 aktiva så är ungefär 40% tjejer! Du är också välkommen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.