Välkommen till Borlänge Kampsport!

Träningen VT2022 är i full gång, utan restriktioner!

Träningarna har nu rullat igång för terminen, och från 9feb finns inga restriktioner pga. Corona! Skulle läget kring pandemin ändras, så kommer vi givetvis att ånyo anpassa vår träning efter vår omvärld – men just nu njuter vi av vår rörelsefrihet och tränar så det glöder..! Just nu välkomnar vi nybörjare (såväl vuxna som barn/ungdom) fram till sportlovet. Därefter rekommenderar vi er som är nybörjare att vänta till kommande termin.

 

 

Komplett schema här!

 

Du hittar oss på andra våningen i Kampsportens Hus! Som nybörjare behöver du bara ha med dig oömma kläder och en fylld vattenflaska, men många brukar passa på att ta med en kompis. Vi rekommenderar att du testar ALLA våra olika träningspass under två gratisveckor, för när du sedan betalar din träningsavgift så har du ju tillgång till alla träningsstilarna.
Kontaktperson: Andreas Åslin på 073-1806957. 

Sedan starten 1976 har vi på Kampsportens Hus drivit kampsporten framåt i Dalarna! Hos oss tränar vi Thaiboxning, Stand-up Striking, Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA, Ju-jutsu Kai, Submission Wrestling och Allstyle..!

Vi har träning över hela spektrat, från avancerad tävlingsnivå – till den enklaste grundnivån för nybörjare. De flesta är motionärer, medan andra vill ha en tävlingskarriär! Vår yngsta medlem är 5 år, och vår äldsta är 78..! Av alla oss 200 aktiva så är ungefär 40% tjejer! Du är också välkommen!

 

OBS: Använd era erfarenheter från Corona på ett bra sätt!

  • Tänk på att alltid hålla god hygien och ett avstånd till andra när träningen inte påbjuder det – även om inga restriktioner finns kring Corona.
  • Vi hoppas att du är fullständigt vaccinerad, då träningen innebär kroppskontakt.
  • Om du har de minsta symtom till förkylning eller dåligt mående så får du inte träna, utan skall stanna hemma!
  • Träningspassen kortas 5-10 minuter i slutet för att vi ska hinna rengöra träningsmattorna.

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.