Välkommen till Borlänge Kampsport!

Träningen VT2022 startar NU!

Träningarna har nu rullat igång för terminen, men anpassat för Corona! Våren 2022 börjar från 10 januari! Våra barnträningar börjar lite senare, med start från måndag 17 januari..!

 

 

Komplett schema här!

 

Du hittar oss på andra våningen i Kampsportens Hus! Som nybörjare behöver du bara ha med dig oömma kläder och en fylld vattenflaska, men många brukar passa på att ta med en kompis. Vi rekommenderar att du testar ALLA våra olika träningspass under två gratisveckor, för när du sedan betalar din träningsavgift så har du ju tillgång till alla träningsstilarna.
Kontaktperson: Andreas Åslin på 073-1806957. 

Sedan starten 1976 har vi på Kampsportens Hus drivit kampsporten framåt i Dalarna! Hos oss tränar vi Thaiboxning, Stand-up Striking, Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA, Ju-jutsu Kai, Submission Wrestling och Allstyle..!

Vi har träning över hela spektrat, från avancerad tävlingsnivå – till den enklaste grundnivån för nybörjare. De flesta är motionärer, medan andra vill ha en tävlingskarriär! Vår yngsta medlem är 5 år, och vår äldsta är 78..! Av alla oss 200 aktiva så är ungefär 40% tjejer! Du är också välkommen!

 

Träning under Coronarestriktioner:

  • Tänk på att alltid hålla god hygien och ett avstånd till andra när träningen inte påbjuder det.
  • Vi förutsätter att du är fullständigt vaccinerad, då träningen innebär kroppskontakt.
  • Om du har de minsta symtom till förkylning eller dåligt mående så får du inte träna, utan skall stanna hemma!
  • Om du testar positivt för Covid-19 så vill vi veta om det för att bibehålla en god överblick över läget. Meddela din instruktör!
  • Vi kommer att ha begränsat med utrustning för utlåning eller prova-på.
  • Vi undviker att använda dusch och omklädningsrum, utan ombyte sker hemma eller utanför lokalen så långt det är möjligt.
  • Träningspassen kortas 5-10 minuter i slutet för att vi ska hinna rengöra träningsmattorna.
  • Åskådare eller föräldrar som vistas i lokalen sker enbart vid behov. Vänta istället i de publika utrymmena på nedervåningen.

Här finns mer information att tillgå kring kampsportsträning och Covid-19.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.