Välkommen till Borlänge Kampsport!

Höstsäsongen börjar nu!

Ordinarie schema för hösten 2020 startar måndag 31 augusti! Se mer information och Corona-restriktioner nedan i detta inlägg.

Vi välkomnar alla medlemmar tillbaka till träningen, samt alla nya intresserade som vill testa våra kampsporter! Speciella Corona-restriktioner gäller dock!

Vi tar emot nybörjare för vårterminen främst under september, och ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp på ett pass som du tror passar dig..! Gäller både barn- och vuxengrupperna, dock ej MMA*. Vill man börja senare på terminen så går det också bra, men då kan det vara bra att vara i kontakt med oss först.

*För att kunna träna MMA behöver du först ha de grundläggande kunskaperna du får efter en termin inom BJJ och Stand-Up Striking.

Komplett schema här!

Träning under Coronarestriktioner:

  • Tänk på att alltid hålla god hygien och ett avstånd till andra när träningen inte påbjuder det.
  • Om du har de minsta symtom till förkylning eller dåligt mående så får du inte träna, utan skall stanna hemma!
  • Vi kommer ej att ha utrustning för utlåning eller prova-på.
  • Vi kommer ej att ha dusch och omklädningsrum öppna, utan ombyte sker hemma eller utanför lokalen.
  • Vi kommer att ha ett maxantal om 30 personer samtidigt på träningsmattan.
  • Träningspassen kortas 10 minuter i slutet för att vi ska hinna rengöra träningsmattorna.
  • Vi kommer ej att tillåta åskådare eller föräldrar som vistas i lokalen. Vänta istället i de publika utrymmena på nedervåningen.

Här finns mer information att tillgå kring kampsportsträning och Covid-19.

 

Du hittar oss på andra våningen i Kampsportens Hus! Som nybörjare behöver du bara ha med dig oömma kläder och en fylld vattenflaska, men många brukar passa på att ta med en kompis. Vi rekommenderar att du testar ALLA våra olika träningspass under två gratisveckor, för när du sedan betalar din träningssavgift så har du ju tillgång till alla träningsstilarna.
Kontaktperson: Andreas Åslin på 073-1806957. 

Sedan starten 1976 har vi på Kampsportens Hus drivit kampsporten framåt i Dalarna! Hos oss tränar vi Thaiboxning, Stand-up Striking, Brasiliansk Jiu-Jitsu, MMA, Ju-jutsu Kai, Submission Wrestling och Allstyle..!

Vi har träning över hela spektrat, från avancerad tävlingsnivå – till den enklaste grundnivån för nybörjare. De flesta är motionärer, men andra vill ha en tävlingskarriär! Vår yngsta medlem är 5 år, och vår äldsta är 76..! Av alla oss 200 aktiva så är ungefär 40% tjejer! Du är också välkommen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.