Inställda träningar pga. Covid-19!

STÄNGT PGA SKÄRPTA LOKALA RESTRIKTIONER KRING COVID-19..!
BARN- OCH UNGDOMSPASS SKER DOCK SOM VANLIGT.
Tyvärr måste vi meddela att vi stänger ner klubbens vuxenverksamhet med start 12 november. Beslutet gäller till och med den 10 december 2020, men kan förlängas. Detta beror på nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Våra instruktörer och klubbledare jobbar på att skapa alternativ för alla träningssugna, där vi kollar på hemträningsmodeller och utomhusaktiviteter. Folkhälsomyndigheten förordar ju faktiskt träning, men på ett vis där fysiskt avstånd kan upprätthållas mellan individer. Håll utkik i våra sociala medier för mer information kring detta.
I rekommendationerna står det att man bl.a. ska:
– Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
– Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare, vilket gör att klubbens barn- och ungdomsverksamhet kommer att fortsätta som vanligt.
– Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.
Vi återkommer med mer information så fort sådan finns.
Håll er friska och ta hand om er så ses vi förhoppningsvis på mattan snart igen!
//Styrelsen
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.