Klubben

Varmt välkommen till en av Sveriges äldre kampsportsföreningar! Ursprungligen var vi en sektion under Borlänge Judoklubb, men 1976 blev vi en egen förening, och hette Borlänge Ju-Jutsuklubb. Vi har sedan dess fortsatt att utvecklas – och på 2000-talet bytte vi namn till Borlänge Kampsportsförening, då vi nu även hade Brasiliansk Jiu-Jitsu, Thaiboxning och MMA på schemat.

Idag har vi ett 20-tal instruktörer inom våra olika inriktningar, och vi tävlar frekvent inom en rad olika kampsportsgrenar, även om vi sällan benämner oss som en tävlingsklubb. De flesta av våra medlemmar kommer för att motionera, förbättra sin teknik och för att ha kul!

Vi tillhör Budo- & Kampsportsförbundet, och vi insåg vid förbundets förra årsmöte att vi inte bara är gamla, utan ganska stora också! Vi har strax under 200 medlemmar, vilket gör att vi storleksmässigt hamnar på 39:e plats av förbundets 400 medlemsföreningar i landet!