Borlänge Kampsport på Kampsportsfestivalen!

Under Fitnessfestivalens paraply arrangerades för första gången Kampsportsfestivalen på Älvsjömässan i Stockholm. Ett tiotal kampsporter fanns representerade med uppvisningar, tävlingar och prova-på-verksamhet! Borlänge Kampsport deltog i tävlingarna inom Thaiboxning och Sanda/Sanshou..! Det var en bra tillställning, som vi definitivt ska anordna en gemensam resa till, när det blir av under nästa år igen. Tills dess får ni hålla till godo med vårt Youtube-klipp som vi satt ihop nedan!

Stockholm Sanda Cup (Sanda är den kickboxningsvariant som man tävlar i inom Wushu/Kung Fu) var Emma Björktorp anmäld i -65kg. Emma fick silver, då hennes knä (inte för första gången) gick ur sin led, vilket gjorde att hon inte kunde fortsätta matchen ordenligt. Hon hade varit på väg mot vinst tack vare sina nedtagningar, och valde därför att stå kvar på mattan trots smärtan, men hennes motståndare kunde snabbt äta upp poängen och därmed vinna rond och match med futtiga 4 poäng.

Vi tävlade också i Tip Open 7, Thaiboxning, där Carolin Johansson tog guldmedaljen i -63,5kg. Allt gick enligt plan och Carro kunde på ett kontrollerat sätt (trots en mycket intensiv match) smaka av sin motståndare under 1,5 rond, för att sedan ytterligare höja intensiteten till en tydlig vinst med domarsiffrorna 3-0. Definitivt ett styrkebesked.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.