Arrangemang

Självskyddsutbildning

Vi tillhandahåller även självskyddsutbildningar riktade mot företag och andra grupper. I dagsläget har vi flertalet aktiva i föreningen som arbetar med utbildning inom självskydd, där de utbildar såväl ordningsvakter, som polis och militärtjänst. Självskydd innebär annat än enbart fysiskt självförsvar, utan innefattar även säkerhetstänk, psykologiska faktorer, och förebyggande hot- och våldsarbete.

 

Personalvård

Med jämna mellanrum har vi besök av företag, föreningar eller arbetsgrupper från offentlig verksamhet som vill hitta på något kul och annorlunda som en del av deras personalvård. Kanske vill ni testa att sparka och slå på mittsar, kanske vill ni ha ett hälsotema med fokus mot rörlighet och kost? Vi är alltid öppna för roliga idéer..! Var i kontakt med vår ordförande om ni har önskemål eller funderingar.

 

Möhippor, svensexor och äventyr

Dags att överraska den blivande brudgummen, eller bara ha ett kul och mer hälsosamt förfest-tema? Hör av er så fixar vi nåt! Antagligen uppe hos oss på Kampsportens Hus, men man kan också tänka sig att vi kommer ut till er.