SM i Sanshou!

SM_Sanshou_2017

Klubbarrangemang: Vi åker till SM i Sanshou!
Söndag den 19:e mars åker vi ner till Västerås för att se på fightingdelen av Svenska Mästerskapen i Wushu/Kung Fu. Den fightingdelen kallas för Sanshou (eller Sanda) och brukar översättas med ”kinesisk Kickboxning”. Stilen är i många fall likt hur vi tränar Stand Up Striking, och liknar thaiboxning, men sker lättare, snabbare och med mer fokus mot nedtagningar.

Föreningen har i dagsläget tagit beslut om att söka medlemskap även inom Svenska Wushuförbundet för att kunna tävla inom Sanshou, så under hösten kommer vi att ha än fler valmöjligheter för de medlemmar som vill tävla. Tanken från klubbens sida är att denna resa blir en god chans för våra utövare att få se tävlingsnivån på motståndet inom Sanshou.

Klubben arrangerar resa (utan kostnad) ned till Västerås, med avfärd kl. 8.30 den 19:e mars från Kampsportens Hus. Anmäl er på den lista som sitter på anslagstavlan i träningslokalen. Ta med pengar för inträde (100kr) och lunchpengar. Efter avslutade tävlingar (enl. schemat ca 16.00) så återvänder vi hemåt.

Kontakt: Andreas Åslin, 073-1806957

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.