MMA

Vi tränar MMA onsdagar 20.00-21.30 och lördagar 10.00-11.30. Vi har en åldersgräns på 16 år för att få träna MMA. Före detta rekommenderar vi klubbens övriga stilar.

 

Varje träningspass varierar, men det ingår i vanliga fall såväl stående tekniker med slag och spark, samt liggande grapplingtekniker. Lördagspassen innehåller dock oftast på liggande tekniker, då passet fokuserar mot Submission Wrestling (BJJ, fast utan tränings-Gi).

 

Mixed Martial Arts (MMA) är en kampsport med sparkar, slag, kast och markkamp där det mesta ursprungligen är lånat från andra kampsporter. Man använder det som fungerar, med andra ord – men sedan anpassar man utifrån vilket regelsystem man vill tävla i. För att utvecklas snabbare kan man även träna Stand up Striking/Thaiboxning och BJJ på klubben, vilket vi rekommenderar då du som medlem har tillgång till samtliga pass på schemat. De flesta av oss är motionärer, men vi har också medlemmar som tävlar regelbundet, oftast inom Submission Wrestling eller Allstyle Open.