Klädsel/Utrustning

Du behöver inte så mycket..! Är du ny är det bara att dyka upp i träningskläder som tål lite oöm hantering (och inte sitter för bylsigt om du ska brottas). Ta istället med en vattenflaska och en kompis! Vi tränar barfota på mjuka träningsmattor, och vi har låneutrustning för de som är nya. God hygien är ett krav, och hårvårdsprodukter undanbedes. Smycken tas av innan träningen; och har du piercings som inte går att ta av så måste du tejpa in dessa.

instruktion

När man tränat en tid så ser behovet av klädsel och utrustning olika ut, beroende på vilken stil/stilar man tränar inom. För de som tränar Brazilian Jiu-Jitsu är det bra att köpa en dräkt (Gi). De som tränar Thaiboxning eller MMA kommer att ha behov av en rad skydd och boxningshandskar. Tränar man regelbundet så ska man köpa egen utrustning, då vi har begränsat med lånematerial. Oavsett vad man tränar så rekommenderar vi tandskydd, vilket vi också har till försäljning på plats (Vi tar Swish). Sporttejp används till mycket, så skaffa gärna en egen rulle.

Klicka dig vidare till våra Länkar så hittar du bl.a. länkar till några av de svenska näthandelsbutikerna som är specialiserade på kampsportsutrustning.

blgedynamix

Patch för ryggtavla på tävlingsdräkten.

Nya klubbtröjor 2017

Klubbcorvetten 😀