Coronaschema VT21

 


Information:

  • Barn- och ungdomspassen fortsätter som vanligt, men givetvis med de vanliga corona-anpassningarna om att sköta hygien och inte träna med symtom, och så vidare. Alla födda 2004 eller senare är välkomna på dessa pass.
  • Alla vanliga vuxenpass är inställda. Istället erbjuder vi CoronaFys, vilket innebär maximalt 8 personer på vår träningsmatta (även om vårt beräknade maxantal är 26). Träningen är individuell och ingen kroppskontakt sker mellan de tränande. Träningen består av fysiska övningar anpassade för vår kampsportsträning. Vi använder oss av funktionell styrketräning, rörlighetsövningar och intervallövningar.
  • För att delta i vuxenpassen gäller först till kvarn, och man måste ha tillgång till vårt bokningssystem GymControl. Dit får man inloggning efter att man betalt vår medlemsavgift om 150kr/år, samt 600kr i träningsavgift som gäller för vårterminen. Dessa kan betalas direkt in på vårt bankgiro 5381-8803, alternativt via Swish 123-456 33 42. Glöm då inte att ange namn och personnummer på informationsraderna.

 

 

 

Praktisk information, när det inte är Corona:

Både nybörjare och mer erfarna kör annars på samma träningspass, men passen delas upp efter nivå, då det normalt är flera instruktörer på mattan. Om du är ny och har frågor så klicka här: Kontakta oss.

Extrapass:
Genomförs då och då efter överenskommelse i vår Facebookgrupp, oftast på på fredagar eller söndagar. Så håll utkik i våra sociala medier..!
Varje termin brukar vi också genomföra seminarier med inbjudna instruktörer från någonstans i landet eller att vi har prova-på-pass inom andra kampsportsstilar.

Tävlingsgrupp:
Vår tävlingsträning bedrivs både utanför schemat och samtidigt med övriga pass, när de som ska tävla behöver utöka sin träningsmängd. Förutom de som ska tävla så brukar också andra träningspartners delta, men inget av detta sker utan inbjudan från ansvarig instruktör.

Åldersgränser:
Knattegrupp = 7-9 år
Ungdomsgrupp = 10-13 år.
Thai, BJJ, Jutsu Kai = 14+ år
MMA = 16+ år

 

Våra säsonger:

Höstens termin sträcker sig med ordinarie träningspass från mitten av augusti till veckan före jul; och under jul- och mellandagar kör vi sedan på ett reducerat schema under 2-3 veckors tid. Under de mellandagsveckorna kör vi två pass per vecka, där klubbens alla kampstilar tränar gemensamt, och vi öppnar upp för medlemmar från andra klubbar att delta hos oss, vilket är populärt. Alla gamla medlemmar som nu studerar eller bor på annan ort brukar också passa på att göra ett besök hos oss.
Vårens termin sträcker sig från början av januari till mitten av juni, och vi kör på vårt populära reducerade schema under alla sommarmånaderna. Vi brukar alltid ha 20-30 personer som kör aktivt under hela sommaren, och ibland har vi medlemmar från 4-5 olika kampsportsklubbar och kommuner som också tränar hos oss under denna tid. Detta är också en period där man enkelt kan testa vingarna på någon annan kampstil än det man brukar träna normalt.