Utbildningar genomförda!

Under sommaren och hösten har vi hittills genomfört en rad utbildningar för våra instruktörer..!

Jakob deltar i Team Ido Portals Motion Workshop i Göteborg!

Jakob undervisar glada instruktörer i Movement Approach à la Ido Portal

 

Ido Portal är idag frontfiguren för rörlighetsträning inom kampsport, och kanske främst MMA då han ju tränat Conor McGregor. I början av augusti skickade vi Jakob ner till Göteborg då hans team var på plats för att hålla en tvådagars workshop. Jakob var ju redan såld på denna typ av träning, men kom ändå tillbaka märkbart tagen och mumlade om ”uppenbarelser” och ”livsstilsförändring”. Denna rörlighetsträning kanske ni redan märkt av på hans pass, och han instruerar nu Göran och de andra instruktörerna i de mest väsentliga principerna.

 

På Ido Portal Workshop i Gtb. Kan ni hitta Jakob?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budo- och Kampsportsförbundets Intruktörsutbildning

I början av september skickade vi Alvaro, Carro, Linda, Erik och Peter till Riksidrottsförbundets idrottscenter Bosön i Stockholm på förbundets Instruktörsutbildning för Steg 1 och Steg 2.

Fokus låg inte här mot någon av våra stilar, utan det var ren utbildning i tränarskap, pedagogik, rörelseträning, kost, första hjälpen och en massa annat nyttigt!

Steg 1- & Steg 2-utbildning på Bosöns Idrottsutvecklingscenter, HT17

 

Domarutbildning, Thaiboxning

En glad Niklas och en ännu gladare Carro fortbildade sig i oktober till domare inom Thaiboxningens hyfsat rättframma värld. Nu kommer vi få ännu bättre guidning till bästa resultat för de som vill tävla inom thaiboxningen, då vi nu har helt uppdaterad information om poängsättning och vinstgivande moment.

Thaiboxningsdomare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.