Träning
Hos oss kan du utvecklas fysiskt och mentalt genom flertalet olika kampsporter. Vi erbjuder pass för alla åldrar och träningsnivåer, från nybörjare till tävlande, barn och vuxna. Vi erbjuder 12st pass i veckan, 8st för vuxna och 4st för barn/ungdom.  

 

Nybörjare
Vi har 2 veckor gratis prova på tid, då får du såklart testa alla stilarna. Nybörjarintaget slutar efter halva terminen, detta för att kunna ha en bra utveckling på träningarna. Så se till att komma i början för att få en så bra start som möjligt. Vårterminen pågår från januari fram till juni och höstterminen från augusti till december. Vi har inga fasta datum så håll utkik för information!

Vad ska du ta med dig?
Flexibla träningskläder och en vattenflaska, vi tränar barfota och låneutrustning finns på plats. Se till att ha rena kläder, klippta naglar (även på tårna) och ta av dig smycken.

Ingen föranmälan krävs! Vill du komma förbi och titta först så går det också bra. Vi brukar värma upp i ca 15min innan träningen kör igång ordentligt.

 

Tävling
Om man tränat ett tag och känner sig intresserad av att tävla så kontaktar man någon av sina instruktörer inom den stilen man vill tävla i. Det är instruktörerna som avgör om du är redo och isåfall vilken tävlning som skulle vara lämplig för just dig. Att tävla är en utmaning och kommer kräva stort engagemang och förberedelse från dig som individ.

Det finns inget tävlingskrav i Borlänge Kampsport, även om tävling naturligtvis uppmuntras då all tävlingserfarenhet utvecklar dina kunskaper oerhört markant! Många gånger kan man se stor skillnad före resp. efter match, på en utövare i hur denne hanterar sina tekniker.

 

GymControl
När man blivit medlem och betalat sin träningsavgift är det viktigt att anmäla sig själv eller sitt barn inför det passet man ska gå på i GymControl. Det är en app du enkelt laddar ner och checkar in på när du fått ett inlogg via mail. Inlogget aktiveras inför varje termin av Niklas. Hör av dig till honom om du betalat men inte kan logga in.