Terminsavslutning Våren 2024
2 juni hålls sista passet för terminen och 15 juni kommer en avslutning kommer hålla, då arrangeras en klubbtävling för både Thaiboxning och BJJ. Starttid är 13.00 och senare bjuds det på mat. Har du inte anmält dig till att delta i tävlingen så meddela att du kommer och tittar, då vi vet hur mycket mat vi ska handla.

Öppen matta börjar 10 juni och då är alla i Dalarna välkomna.
Måndagar/Torsdagar 18.30-20.00 och Lördagar 10.00-11.30

Lördag 24 februari huserar och arrangerar vi BJJ-tävlingen Battle of Stockholm hos oss i Borlänge Kampsportsförening! Vi ställer själv upp med nästan 20 tävlande, och ytterligare 150 deltagare kommer från när och fjärran!
Välkomna in och titta! Tävlingarna börjar 13.00 på lördagen och det är gratis inträde!

Här finns mer information: https://sbjjf.smoothcomp.com/en/event/14429

Välkomna till årsmöte för Borlänge Kampsportsförening, söndag 24 mars kl. 18.00!
Vi kommer vara i konferensrummet på bottenvåningen och alla medlemmar är inbjuds att delta. Kom ihåg att du måste betalat medlemsavgiften för att ha rösträtt.

Under mötet kommer vi diskutera året som gått, klubbens ekonomi och året som kommer. Vill du engagera dig mer i klubben så är detta ett bra tillfälle att börja på.

V.41 är sista veckan för nybörjarintaget, så nu har man sista chansen att komma och testa på!
Därefter är man välkommen igen till nästa terminstart.

Nu förväntas även alla medlemmar att ha betalat sina avgifter. Kontakta vår kassör Niklas om ni behöver dela upp betalningen. 

Den 21 augusti startar höstterminen och vi välkomnar nya och gamla medlemmar tillbaka efter sommaren! Barn -och ungdomspassen börjar v.35 (28 augusti). Kolla igenom schemat noga då det skett en del ändringar.

MMA på onsdagar är nu öppen matta. (Ej nybörjare) 
På torsdagar finns det nu ett ungdomspass för den stående sektionen. Vuxenpasset för Thaiboxning/Stand Up Striking är därför flyttat till 19.00-20.30.